Wie ben ik?

 

Jos van Kooten

Geboren in 1954, in vrijheid opgegroeid met veel natuurinteresses. Verbazing en verwondering over het leven zelf, boswachter worden leek mij geweldig. Het werd de Academie voor natuur geneeskunde.

In de 40 jaar praktijk voeren en daarnaast ook 30 jaren docent homeopathie, heb ik mijzelf vooral toegelegd op de ervaring. Ik wil graag zien dat theorieën ook in de praktijk kloppen, anders moet de theorie overboord of worden herzien. Ik streef een “eenvoudige” manier van begrijpen na. Ik hou van een goede, respectvolle en juiste manier van discussiëren. Argumenten om te komen tot conclusies en meningen, vind ik een prioriteit. Ook ingewikkelde theorie moet eenvoudig en begrijpelijk kunnen worden uitgelegd.

Misschien wat arrogant, maar als docent word ik hooggewaardeerd om mijn humor, kennis en ervaring en daar ben ik trots op. Voor mijn patiënten heb ik een goed luisterend oor en samen met hen wil ik steeds opnieuw proberen het bestaande probleem op te lossen.